Wie is Dynamic Jobs?

Lef, dynamiek, energiek en ambitie. Dat is Dynamic Jobs. Wij denken in kansen, houden van snelheid, zijn eerlijk en willen het elke dag beter doen dan gisteren. Dynamic Jobs werft en selecteert de geknipte kandidaten voor jobs in industrie, logistiek en bouw. Niet zoals de anderen, maar op onze eigen manier. 

Samen succesvol

Dynamic Jobs helpt bedrijven hun recruitment succesvoller en duurzamer te maken. Dit doen we door vanuit de kandidaat te vertrekken en niet vanuit de jobomschrijving. De kandidaat moet zich goed voelen in zijn nieuwe job. Het resultaat: jij krijgt medewerkers die jij wilt met een hoge motivatie en de juiste skills. 

Dynamisch team

De afgelopen 10 jaar bouwde zaakvoerster Besa een sterke en onderbouwde expertise op in de HR-wereld. Samen met de commerciële achtergrond van haar man Kristof, vormen zij de sterke fundering van Dynamic Jobs. Beide zijn ze flexibel, ervaren en werken ze met passie voor het recruitmentvak.

Wij zoeken dé geknipte job voor jou

Op zoek naar een nieuwe job? Of op zoek naar vakantiewerk in regio Kortrijk? Of eerder wat aanvullend op je vaste baan? We zoeken voor jou dé geknipte job waarbij je de beste versie van jezelf kan zijn.